dissabte, 28 de juliol del 2012

BRAÇ SEMIFRED DE XOCOLATA I CAFÈ

     Començarem amb postres. Aquí us presento un semifred en forma de braç que agrada a grans i a menuts. Teniu l'èxit assegurat. Penseu que amb aquest senzill postre vaig guanyar dos premis!!! Qui m'ho hauria de dir!! 




Ingredients:
  • 75   grs. de cobertura de xocolata                                    
  • 3     rovells d’ou
  • 150 grs. de mantega a punt de pomada
  • 250 grs. de nata semimuntada
  • 125 grs de sucre llustre
  • 30   grs de cafè
  • 25   grs de marc de cava
  • 85  grs de cacau en pols
Preparació:

     Fonem la cobertura en un bol. I anem afegint de mica en mica, barrejant amb una espàtula cadascun dels ingredients pel mateix ordre de la recepta. No s’ha d’incorporar un ingredient si l’anterior no està ben barrejat. Ens ha de quedar una pasta cremosa que posarem en un motlle folrat amb paper d’alumini. Hem de deixar-lo refredar unes 6 hores a la nevera. Decorem amb fruites.



Espero que us agradi!!