dimecres, 7 de novembre del 2012

LLOM A LA TARONJA


Aquesta recepta és molt senzilla i fàcil de fer. Queda d'allò més bé i de molt bon gust.




LLOM A LA TARONJA

Ingredients:
  • Llom de canya
  • Suc de taronja
  • Conyac
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Xampinyons
  • Pebre negre
  • Oli
  • Sal


Preparació:

Salem i empebrem el llom i el posem a la cassola amb oli fins que estigui daurat.



Li posem la pastanaga i la ceba i deixem que es cogui. Quan  les verdures són cuites hi posem el conyac i deixem que s’evapori. 



A continuació afegim el suc de taronja i els xampinyons. Deixem que es cogui poc a poc a foc lent. Quan la carn és cuita, la traiem de la cassola,  la deixem refredar i la tallem. Passem la salsa pel pimer, la posem a la cassola i li afegim els talls de llom. Ho deixem uns minuts fins que la carn agafi tot el gust de la salsa. I ja podem servir .


  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada