Aquesta recepta és molt
senzilla i fàcil de fer. Queda d'allò més bé i de molt bon gust.
LLOM A LA TARONJA
Ingredients:
- Llom de canya
- Suc de taronja
- Conyac
- Pastanaga
- Ceba tendra
- Xampinyons
- Pebre negre
- Oli
- Sal
Preparació:
Salem i empebrem el llom
i el posem a la cassola amb oli fins que estigui daurat.
Li posem la pastanaga i la ceba i deixem que es
cogui. Quan les verdures són cuites hi
posem el conyac i deixem que s’evapori.
A continuació afegim el suc de taronja i els xampinyons. Deixem
que es cogui poc a poc a foc lent. Quan la carn és cuita, la traiem de la
cassola, la deixem refredar i la tallem. Passem la salsa pel
pimer, la posem a la cassola i li afegim els talls de llom. Ho deixem uns
minuts fins que la carn agafi tot el gust de la salsa. I ja podem servir .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada