diumenge, 4 de novembre del 2012

ALBARGÍNIES FARCIDES


Les albergínies les acostumen a farcir de carn. Aquí tenim una variació.




ALBERGÍNIES FARCIDES D’ESPINACS I RICOTTA

Ingredients:
  • Albergínies
  • Ceba
  • Espinacs frescos
  • Formatge Ricotta
  • Tomàquets secs amb oli
  • Anxoves amb oli
  • Formatge Parmesà ratllat
  • Pebre
  • Sal
  • Oli


Preparació:

Tallem les albergínies per la meitat, las buidem, els i posem oli i les fem coure  al forn.



Tallem la ceba i la polpa de albergínia a daus petits, ho posem a la paella amb sal i pebre fins que sigui cuit,



incorporem els espinacs i ho sofregim.



Quan els espinacs són cuits, ho traiem del foc i li posem els tomàquets secs talladets, les anxoves i la Ricotta. 


Farcim les albergínies.


Posem el Parmesà ratllat, gratinem i servim




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada