dijous, 21 de febrer del 2013

RAJADA AMB CARXOFES I CLOÏSSES

La rajada és un peix blanc no gaire conegut però molt gustós. L'espina és cartilaginosa, té una pell marró i molt dura. A la peixateria ja el venen pelat i a punt de cuinar. És ideal per fer amb salsa tipus romesco amb fesols. Avui l'he fet diferent i aquest és el resultat.



Ingredients:
  • rajada
  • carxofes
  • cloïsses
  • ceba
  • vi
  • fumet de peix
  • farina
  • oli
  • sal

Per la picada:
  • alls
  • pa fregit
  • julivert
  • ametlles
Preparació:

Enfarinem la rajada, la fregim i  reservem.



Fem una picada amb el pa i els alls que tenim fregits, les ametlles i el julivert, quan sigui fina la reservem.




Posem la cassola amb oli i li afegim la ceba que hem tallat petita, quan estigui rossa li posem les carxofes tallades a lamines, deixem uns minuts i afegim la picada, el vi i deixem evaporar. 



Quan estigui reduït i posem la rajada i el fumet,



 a mitja cocció li posem les cloïsses,



quan s'hagin obert, ja tindrem el plat llest. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada