divendres, 8 de febrer del 2013

ESPATLLA DE CABRIT AL FORN

L'espatlla de cabrit és una de les carns que més m'agraden. Fer-ho al forn no té gaires secrets.D'acompanyament li he fet unes verduretes al vapor i ceba confitada.  



Ingredients:
  • Espatlla de cabrit
  • Cebes
  • Alls
  • Vi ranci
  • Oli


Preparació:

Tallem la ceba en  trossos no molt petits, la posem a la base de la cassola juntament amb els alls, a sobre posem la carn, salpebrem, li posem el vi i l'oli i ho posem al forn prèviament escalfat. Quan el vi es vagi evaporant, la carn s'anirà enrossint, li anirem afegint aigua  poc a poc perquè no es ressequi. Anem tombant de tant en tant. Només queda controlar el punt de cocció.

Servim amb unes verduretes al vapor i ceba confitada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada