dimecres, 13 de febrer del 2013

TARTALETES D'OUS AMB BEICON

Aquestes tartaletes son mol bones i fàcils de preparar, les pots tindre preparades i un moment abans de menjar, posar las al forn i llestos.



Ingredients:
  • Oblees d'empanadilles (la cocinera)
  • Orenga
  • Bacó
  • Ous de guatlla
  • Rúca
  • Formatge parmesà
  • Cebes
  • Sucre
  • Vi dolç (Pedro Ximenes)
  • Oli

Preparació:

Caramel-litzar  les cebes segons indica en l'enllaç de la 3ª preparació. Posar las oblees d'empanadilles dins dels motlles, salpebra i tirar-hi orenga



 i el bacó, coure al forn que tindrem preescalfat a 200º, quan estiguin torradetes,



posar-hi la ceba caramel·litzada i l'ou, tanca el forn,



quan l'ou estigui cuit treure



i posar per sobre unes fulles de rúca, una tira de parmesà i un rojolinet d'oli.....Deliciós














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada