La presentació d'aquest plat no sembla una truita, la textura canvia molt en anar les patates aixafades, sorprèn molt i esta boníssim.
Ingredients:
5 patates
6 ous
500 grs. espinacs
300 grs. formatge per untar
100 bacó
250 grs, pebrots del piquillo
Preparació:
Bullir les patates tallades a daus uns 5 minuts escorre i fregir amb oli a foc lent fins que estiguin cuites. Escorre de l'oli, xafar
barrejar amb els rovells d'ou. Muntar les clares a punt de neu i barrejar amb les patates amb compte. Posar a la safata del forn amb un full de paper d'enfornar, introduir en el forn escalfat a 190º i coure uns 10´ aproximadament.
Treure del forn, separar el paper i enrotllar, i deixar refredar enrotllat.
Saltar en una paella els daus de bacó i reservar, Saltar els espinacs, afegir la crema de formatge i triturar. Barrejar el bacó i deixar reposar a la nevera fins que s'endureixi.
Tallar els pebrots a tires i saltejar.
Muntar el braç, posar la base de la truita, la crema d'espinacs
a sobre els pebrots,
anar enrotllant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada