dissabte, 6 d’abril del 2013

SALSA DE GÍRGOLES A LA MOSTASSA

Aquesta recepta és de les que podem fer servir en diferents preparacions, com acompanyament o com a base de plats, de pasta, o fins i tot amb peixos tipus salmó o rap.


  • 200 gr. gírgoles
  • 250 c.c. crema llet
  • 20 gr. ceps deshidratats
  • 25 gr. nous
  • 1 ceba
  • 50 c.c. Martini o brandy
  • 1 culleradeta mostassa antiga
  •    mantega

Posem el ceps amb aigua perquè s'hidratin. Tallem la ceba amb brunoise, posem en una paella una mica de mantega i un raig d'oli i coem fins que estiguí transparent, incorporem las gírgoles tallades a tires, els ceps hidratats i les nous,




quan els bolets estiguin cuits, incorporar el Martini i flamejar,




quan hagi reduït l'alcohol afegiu-hi la nata i una raig de l´aigua d'hidratar les ceps, deixar reduir la salsa barrejar i la mostassa. En aquest punt si la volem prendre amb pasta, es el moment de afegir-la, barrejar i servir. Si la utilitzarem com acompanyament d'un peix, el marcarem amb una planxa ben calenta, quan estigui al punt, salsegem i servim.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada