- 200 gr. gírgoles
- 250 c.c. crema llet
- 20 gr. ceps deshidratats
- 25 gr. nous
- 1 ceba
- 50 c.c. Martini o brandy
- 1 culleradeta mostassa antiga
- mantega
Posem el ceps amb aigua perquè s'hidratin. Tallem la ceba amb brunoise, posem en una paella una mica de mantega i un raig d'oli i coem fins que estiguí transparent, incorporem las gírgoles tallades a tires, els ceps hidratats i les nous,
quan els bolets estiguin cuits, incorporar el Martini i flamejar,
quan hagi reduït l'alcohol afegiu-hi la nata i una raig de l´aigua d'hidratar les ceps, deixar reduir la salsa barrejar i la mostassa. En aquest punt si la volem prendre amb pasta, es el moment de afegir-la, barrejar i servir. Si la utilitzarem com acompanyament d'un peix, el marcarem amb una planxa ben calenta, quan estigui al punt, salsegem i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada