Ingredients:
- 1 conill
- 150 ml. vi blanc Jerez sec
- 150 ml. vinagre de vi banc
- 200 ml. oli
- 2 fulles llorer
- 3 claus d'olor
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 4 grans d'all
- 1 culleradeta de pebre vermell
- grans pebre negre
- llimona
- farigola
- caldo o aigua
Preparació:
Salpebrar i enfarinar el conill, daurar-lo en una paella amb oli i reservar.
Tallar la ceba a mitges llunes i la pastanaga a rodanxes.Posar oli en una cassola, i cuinar 10´a foc mitjà la ceba, la pastanaga, l'all, el llorer, els claus, els grans de pebre i la pell de la llimona,
quan estigui cuit afegir el pebre vermell, el vinagre el vi l'oli i el caldo fins cobrir el conill.
Coure a foc lent amb la cassola tapada uns 30´ destapar i coure aproximadament 1 hora o fins que estigui al punt.
Es conserva diversos dies a la nevera, es pot prendre fred o temperat, si ho deixem reposar fins el dia següent haurà absorbit millor tots els sabors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada