diumenge, 12 de maig del 2013

QUICHE DE PEIX

Aquesta quiche és una manera perquè als que els costa menjar peix, ho facin fàcilment i a més esta bonissima.





Ingredients:

  • Pasta brisa
  • cigrons crus
  • 2 llaunes de tonyina al natural
  • 8 palets de surimi 
  • 200 gr gambes
  • 150 gr salmó fumat
  • 1/2 kg musclos
  • 5 ous
  • 200 ml. nata
  • 50 gr. formatge rallat
  • Pebre negre
  • Orenga
  • Nou moscada
  • Anet

Preparació:

Posar en un motlle rodo la massa de pasta brisa, col·locar el cigrons a sobre i coure al forn que tindrem escalfat a 200º,



quan estigui lleugerament daurada, retirar els cigrons, coure 5´
mes i refredar.

Barrejar els ous amb la nata i el formatge ratllat, salpebrar i especiar al gust. Afegir la tonyina escorreguda que no tingui gens liquid, les gambes, els musclos i el surimi.



Coure al forn 25´a una temperatura de 190º, posar-hi el salmó coure 2´ i treure del forn. 



Espolsar amb una mica d'anet



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada