Ingredients:
- Pasta brisa
- cigrons crus
- 2 llaunes de tonyina al natural
- 8 palets de surimi
- 200 gr gambes
- 150 gr salmó fumat
- 1/2 kg musclos
- 5 ous
- 200 ml. nata
- 50 gr. formatge rallat
- Pebre negre
- Orenga
- Nou moscada
- Anet
Preparació:
Posar en un motlle rodo la massa de pasta brisa, col·locar el cigrons a sobre i coure al forn que tindrem escalfat a 200º,
quan estigui lleugerament daurada, retirar els cigrons, coure 5´
mes i refredar.
Barrejar els ous amb la nata i el formatge ratllat, salpebrar i especiar al gust. Afegir la tonyina escorreguda que no tingui gens liquid, les gambes, els musclos i el surimi.
Coure al forn 25´a una temperatura de 190º, posar-hi el salmó coure 2´ i treure del forn.
Espolsar amb una mica d'anet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada