dissabte, 8 de juny del 2013

CLAFOUTIS DE CIRERES

Estem en plena collita de cireres i aquest postre ho tenia pendent des de feia dos anys, quan en un berenar que solem fer amb les amigues, dels que diem " jo poso", una de les que acostumen a venir, el va portar, i per una cosa o l'altra, va passar la temporada de la fruita i no ho vaig fer, encara ho tenia pendent, avui per fi ho he fet, i aquí el teniu.




Ingredients:

  • 500 gr. cireres
  • 100 gr. sucre
  • 3 ous
  • 90 gr. crema de formatge
  • 75 gr. farina d'ametlla
  • 300 gr. crema de llet
  • 30 gr. mantega
  • 1 cullereta aroma de vainilla 




Preparació:

Batre els ous amb el sucre fins blanquejar, incorporar l'aroma de vainilla, la crema de formatge i seguir batent fins que no quedin grumolls, Incorporar la nata, la mantega fosa i finalment la farina d'ametlles i un pessic de sal, barregem bé . Posar en un motlle les cireres,


 i afegir lentament la massa,



 introduïm el motlle al forn que tenim pre escalfat a 170 º fins que estigui quallat, uns 45 o 50 '. 



quan estigui fred escampar sucre glas per sobre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada