Ingredients:
- 10 calamars
- 4 alls
- 4 cebes
- 6 tomàquets
- 250 gr. cous cous
- 1 pebrot vermell
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 pastanaga
- vi blanc
Preparació:
Netejar els calamars, reservant les aletes i els tentacles.
Sofregir 2 grans d'all, afegir 2 cebes, quan estigui ben fetes afegir les aletes i els tentacles picats. Quan estigui ben rostit, afegir dos tomàquets pelats i trossejats, deixar coure, incorporar 1/2 culleradeta de pebre vermell i al minut 1/2 got de vi, deixar reduir i reservar.
Bullir aigua, afegir la mateixa quantitat de cous cous, tapar, esperar a que s'inflin els grans, separar amb una forquilla,
barrejar amb la massa que tenim reservada i farcir els calamars.
Posem una cassola amb oli i coem els calamars a foc fort, quan estiguin daurats els retirem.
A la mateixa paella, sofregir 2 grans d'all, 2 cebes, la pastanaga i el pebrot vermell. A mitja cocció posar 4 tomàquets pelats i tallats a trossos, quan siguin cuits, afegir pebre vermell i un got de vi blanc. Deixar reduir i triturar. Coure els els calamars amb aquesta salsa fins que siguin tous.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada