Ingredients:
- 1 meló
- 1 iogurt natural
- 1/2 llimona
- pernil ibèric
- fulles de menta
Preparació:
Pelem el meló i traiem les llavors, fem unes boles per decorar i les reservem. Tallem el meló a trossos i ho passem per la batedora fins a obtenir una textura fina, hi afegim les fulles de menta fresca i tornem a triturar, quan estiguin triturades li posem el iogurt i el suc de la llimona, barregem i posem la barreja amb una gerra al frigorífic.
Agafem unes llenques de pernil, les tallem a trossos petits,i les inserim en una broqueta juntament amb les boles de meló que tenim reservades.
En una safata que pugui anar al forn, posem un full de paper, a sobre la resta de llesques de pernil i un altre full de paper, ho posem al forn a 170º, fins aconseguir que quedi torrat. Deixem refredar i aixafem.
Servim, la sopa el pernil esmicolat i les broquetes per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada