dilluns, 15 de juliol del 2013

SOPA DE MELÓ AL AROMA DE MENTA

Aquesta recepta senzilla i molt ràpida de fer ve molt de gust per aquests dies de  calor, la podem fer amb antelació i així estarà mes fresca. Per espessir li poso iogurt dons fa la sopa més lleugera,hi ha versions que hi posen crema de llet però la fa més pesada i li canvia molt el gust.



Ingredients:
  • 1 meló
  • 1 iogurt natural
  • 1/2 llimona
  • pernil ibèric
  • fulles de menta 


Preparació:

Pelem el meló i traiem les llavors, fem unes boles per decorar i les reservem. Tallem el meló a trossos i ho passem per la batedora fins a obtenir una textura fina, hi afegim les fulles de menta fresca i tornem a triturar, quan estiguin triturades li posem el iogurt  i el suc de la llimona, barregem i posem la barreja amb una gerra al frigorífic.
Agafem unes llenques de pernil, les tallem a trossos petits,i les inserim en una broqueta juntament amb les boles de meló que tenim reservades.
En una safata que pugui anar al forn, posem un full de paper, a sobre la resta de llesques de pernil i un altre full de paper, ho posem al forn a 170º, fins aconseguir que quedi torrat. Deixem refredar i aixafem.
Servim, la sopa el pernil esmicolat i les broquetes per decorar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada