dijous, 1 d’agost del 2013

COUSCÚS DE VERDURES AMB ESPÈCIES DOLCES

El cuscús és un plat mol versàtil, ja que es pot servir com a plat principal, i també com acompanyament de carns o peixos, aquesta recepta és molt pràctica, es pot dir que és substitut d'un plat de pasta.




Ingredients:

  • 250 grs de cuscús
  • 200 grs pastanagues
  • 200 grs carabassons
  • 200 grs. pèsols
  • 3 tomaques pelats
  • 1 ceba ratllada
  • 1 cullaradeta de canyella
  • 1 culleradeta de gingebre (fresc) ratllat
  • fulles de menta
  • oli


Preparació:

Sofregir suaument la ceba amb l'oli calent: Afegir les pastanaga  i el carabassó tallat petit  la canyella i el gingebre, deixar coure 2 minuts.


Coure els pèsols i reservar. Tallar el tomàquet a daus. Preparar el cuscús segons les indicacions del paquet.



Quan estigui hidratat. afegir les verdures que tenim reservades, el tomàquet el posarem l'últim. Decorar amb unes fulles de menta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada