dijous, 26 de setembre del 2013

PASTÍS DE CARN I VERDURES

Aquest plat ens va molt bé per els dies que no tenim temps de cuinar, el preparem i es conserva diversos dies a la nevera.



Ingredients:
  • 500 gr. de carn picada de gall d'indi (o la que agradi)
  • 2 carabassons
  • 1 llesca de pa
  • 2 pastanagues
  • 1 ou
  • 50 gr. formatge ratllat
  • llet
  • pa ratllat
  • oli


Preparació:

Tallar els carabassons i les pastanagues a daus petits, i coure'ls al vapor 8´. Remullar amb llet la llesca de pa. Barrejar la carn amb el pa escorregut, l'ou, el formatge i les verdures cuites, salpebrar. Untar un motlle amb oli i escampar-hi pa ratllat. Abocar la carn i pressionar una mica.



Coure el motllo al forn preescalfat a 170º durant 45 ´ A meitat de la cocció  cobrir amb paper de forn. Retirar, deixar refredar i posar a la nevera, tallar i servir.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada