diumenge, 13 d’octubre del 2013

ESCUDELLA FRESCA

Per fi he trobat els fesols tendres que anava buscant per preparar aquest plat de cullera d'estiu, ple de verdures i fàcil de preparar




Ingredients:
  • 500 g de fesols tendres
  • 150 g bajoques
  • 2 patates
  • 2 pastanagues
  • 1 carabassó
  • 1 ceba
  • col
  • oli
  • pebre 
  • pebre vermell



Preparació:

Desgranar els fesols, rentar i tallar amb trossos la ceba, la pastanaga, el carabassó les bajoques i les patates.
En una olla amb aigua posar els fesols, quan hagin bullit 15´ afegir la pastanaga i la ceba
coure 10´ i afegir per aquest ordre amb un interval de 5´ la col, el carabassó, les patates i les bajoques. Rectificar de sal. Afegir el pebre i el pebre vermell al gust. Coure 5 ´. Amanir amb oli. Es pot servir tebi.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada