diumenge, 20 d’octubre del 2013

PASTÍS DE CARBASSONS

Aquesta recepta és una variació de la que tinc al blog, en aquesta canviem algun ingredient i la manera de preparar-la.
Las quantitats son per el motlle que he fet servir, d'una capacitat de 1 litre.



Ingredients:

600 g carabassó
3 ous
150 ml. llet
200 g. formatge ratllat
80 g farina
25 ml. oli
1/2 sobre Royal
Sal 
Pebre


Preparació:

Tallem el carabassó sense pelar a lamines fines. En un bol batem els ous, hi afegim l'oli, la llet i el formatge, reservant uns 50 grs.  Incorporem la farina i el Royal, i barregem. Engreixem el motlle amb oli, posem una capa de carbassons




cobrim amb la barreja, anem fent capes alternatives



 fins a la vora del motlle.



 Posem el formatge que hem reservat per sobre,



 i ho introduïm al forn que tenim calent a 180º de 45´ a  50´ aproximadament.
Ho podem menjar calent o tebi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada