diumenge, 6 d’octubre del 2013

FLAM DE PASTANAGA AMB CREMA DE PÈSOLS

Aquesta recepta es un plat molt ric i nutritiu, es una excel·lent entrada, o un àpat complet si l'acompanyen amb vegetals, també el podem servir com guarnició per  diferents tipus de carns. 



Ingredients:
  • 225 g. de pastanagues
  • 2 ous
  • 200 ml. nata liquida
  • sal 
  • pebre
  • oli
  • 500 g. pèsols
  • api
  • ceba
  • all
  • 400 ml brou 

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º 
Posem les pastanagues tallades a rodanxes a una safata amb oli, sal i pebre i ho fem
coure durant 20´, quan siguin cuites, les triturem amb els ous i la nata liquida.
Engreixem els motlles, els omplim amb la barreja i coem al bany maria fins que estiguin quallats.   
En una cassola, coem l'all, la ceba i l'api tallat a trossets, incorporem els pèsols, el brou i ho fem coure. Triturem, i ho  passem pel colador xinès.
Empatem posant el flam al centro, pel costat la crema de pèsols, decorem amb julivert i servim.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada