Ingredients:
- 500 g de puntes d'espàrrecs en conserva
- 3 ous
- 150 g de formatge cremós
- 150 ml de llet evaporada
- Sal
- Salsa rosa
- Pebre
- 250 g de gambes
- 1 paquet de pa de gambes cru
- 1 clara d'ou
- 250 g musclos
Preparació:
El primer que fem és triturar els ous amb la llet evaporada, les puntes d'espàrrecs ben escorregudes, el formatge cremós i una mica de sal.
Aboquem la meitat de la barreja en uns motlles individuals, incorporem una gamba
i aboquem la resta de la barreja.
Posem al forn al bany maria durant 40 minuts a 180 º.
Deixem refredar i desmotllem.
Triturem el pa de gambes cru en un robot de cuina, arrebossarem les gambes amb la clara d'ou batuda a punt de neu i barrejada amb el triturat de pa de gambes.Les fregim en oli molt calent perquè suflen.
Servim amb una mica de salsa rosa les gambes cruixents i uns musclos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada