diumenge, 17 de novembre del 2013

MOUSSE D'ESPÀRRECS I GAMBES

Els espàrrecs son mol bons i per canviar la manera de menjar-los, avui els he preparat en una mousse, ha quedat molt bona i de gust molt fi, si li posem un toc de salsa rosa, ens recorda als típics espàrrecs amb maionesa però de sabor i textura més delicada.



Ingredients:

  • 500 g de puntes d'espàrrecs en conserva
  • 3 ous
  • 150 g de formatge cremós
  • 150 ml de llet evaporada
  • Sal
  • Salsa rosa
  • Pebre
  • 250 g de gambes
  • 1 paquet de pa de gambes cru
  • 1 clara d'ou
  • 250 g musclos


Preparació:

El primer que fem és triturar els ous amb la llet evaporada, les puntes d'espàrrecs ben escorregudes, el formatge cremós i una mica de sal.
Aboquem la meitat de la barreja en uns motlles individuals, incorporem una gamba




 i aboquem la resta de la barreja.





Posem al forn al bany maria durant 40 minuts a 180 º.





Deixem refredar i desmotllem.

Triturem el pa de gambes cru en un robot de cuina, arrebossarem les gambes amb la clara d'ou batuda a punt de neu i barrejada amb el triturat de pa de gambes.Les fregim en oli molt calent perquè  suflen.
Servim amb una mica de salsa rosa les gambes cruixents i uns musclos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada