Ingredients:
- Musclos
- 5 cullerades de maionesa
- 5 cullerades de mostassa
- 1 gra d'all
- 1 rajolí salsa Perris
- 1 rajolí whisky
- formatge ratllat
Preparació:
Posem els musclos nets amb una cassola, tapem i posem al foc fins que s'obrin, els
traiem una valva i reservem.
En un bol, posem la maionesa, l'all, la mostassa, la salsa Perris i el whisky. Ho batem tot. Posem la salsa damunt dels musclos
hi afegim el formatge ratllat,
ho introduïm al forn a gratinar.
Quan estiguin daurats ja poden servir.
traiem una valva i reservem.
En un bol, posem la maionesa, l'all, la mostassa, la salsa Perris i el whisky. Ho batem tot. Posem la salsa damunt dels musclos
hi afegim el formatge ratllat,
ho introduïm al forn a gratinar.
Quan estiguin daurats ja poden servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada