dilluns, 9 de desembre del 2013

FIDEUÀ

Aquesta recepta és la que acostumo a fer a casa, no li poso maionesa, dons m'agrada assaborir els sabors que deixen el peix i el fumet sense que quedin encoberts per la salsa.


Ingredients:

  • Gambes
  • Escamarlans
  • Sípia
  • Musclos
  • Fideus
  • Ceba
  • All
  • Pebrot vermell
  • Tomàquet
  • Brou de peix de roca
  • Oli

Preparació:

Posem oli a la paella, saltegem els escamarlans i les gambes, quan estiguin daurades les reservem, 


en la mateixa paella posem la sípia tallada a trossets la daurem i la reservem,



a continuació posem la ceba, l'all,  quan comenci a agafar color afegim el pebrot, el sofregim i a continuació afegim el tomàquet, deixem coure fins que comenci a caramel·litzar.



Pelem les gambes, i xafem la pell i els caps, i afegim el suc que deixen anar al fumet que tenim preparat . 
Posem oli abundant amb una cassola i quan estigui calent i posem els fideus i els coem fins que estiguin rossos, els traiem escorrem l'oli i els posem en un plat amb un paper absorbent.


Posem la sípia i els fideus al sofregit, barregem, hi afegim els escamarlans i les gambes aboquem el fumet que tenim calent calculant que quedin una mica caldosos, i els musclos,


coem 10 minuts deixem reposar 5 i servim. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada