Ingredients:
- Gambes
- Escamarlans
- Sípia
- Musclos
- Fideus
- Ceba
- All
- Pebrot vermell
- Tomàquet
- Brou de peix de roca
- Oli
Preparació:
Posem oli a la paella, saltegem els escamarlans i les gambes, quan estiguin daurades les reservem,
en la mateixa paella posem la sípia tallada a trossets la daurem i la reservem,
a continuació posem la ceba, l'all, quan comenci a agafar color afegim el pebrot, el sofregim i a continuació afegim el tomàquet, deixem coure fins que comenci a caramel·litzar.
Pelem les gambes, i xafem la pell i els caps, i afegim el suc que deixen anar al fumet que tenim preparat .
Posem oli abundant amb una cassola i quan estigui calent i posem els fideus i els coem fins que estiguin rossos, els traiem escorrem l'oli i els posem en un plat amb un paper absorbent.
Posem la sípia i els fideus al sofregit, barregem, hi afegim els escamarlans i les gambes aboquem el fumet que tenim calent calculant que quedin una mica caldosos, i els musclos,
coem 10 minuts deixem reposar 5 i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada