diumenge, 22 de desembre del 2013

GALETS FARCITS AMB TÀRTAR DE DOS SALMONS

No sóc gaire addicte a les sopes, i els galets els solem menjar amb brou, però avui els he omplert amb un producte que no solem emprar pel farciment .... salmó. Ha quedat sorprenent, segons el servim pot ser un aperitiu o un plat.



Ingredients:

Per la salsa

  • 1 porro
  • 300 g. xampinyons
  • 225 g de bolets variats
  • 500 c.c nata
  • 500 brou verdures
  • 1/2 ceba tendre
  • mantega 
  • vi blanc


Galets

Per farcir els galets

  • 250 g salmó fresc
  • 100 g salmó fumat
  • 1/4 ceba tendre
  • cogombres en vinagre
  • tàperes
  • pebre
  • llimona
  • cibulet
  • gingebre


Preparació

Posar la mantega i un rajolí d'oli amb una cassola, incorporar el porro i la ceba tallada a trossets,


afegir els bolets i els xampinyons,


saltejar fins que perdin l'aigua,


incorporar el vi, reduir, afegir la nata i el brou de verdures, reduir fins que agafi textura i triturar.



Picar amb el ganivet el salmó fresc i el fumat, la ceba, els cogombres, les tàperes i barrejar tot. Ruixar amb el suc de la llimona, pebre, gingebre. Reservar a la nevera.


Bullir els galets.
Omplir els galets amb la preparació del salmó,


posar la crema de xampinyons per sobre decorar amb cibulet i servir. Si emplatem individualment es pot servir d'aperitiu









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada