Ingredients:
Per la salsa
- 1 porro
- 300 g. xampinyons
- 225 g de bolets variats
- 500 c.c nata
- 500 brou verdures
- 1/2 ceba tendre
- mantega
- vi blanc
Galets
Per farcir els galets
- 250 g salmó fresc
- 100 g salmó fumat
- 1/4 ceba tendre
- cogombres en vinagre
- tàperes
- pebre
- llimona
- cibulet
- gingebre
Preparació
Posar la mantega i un rajolí d'oli amb una cassola, incorporar el porro i la ceba tallada a trossets,
afegir els bolets i els xampinyons,
saltejar fins que perdin l'aigua,
incorporar el vi, reduir, afegir la nata i el brou de verdures, reduir fins que agafi textura i triturar.
Picar amb el ganivet el salmó fresc i el fumat, la ceba, els cogombres, les tàperes i barrejar tot. Ruixar amb el suc de la llimona, pebre, gingebre. Reservar a la nevera.
Bullir els galets.
Omplir els galets amb la preparació del salmó,
posar la crema de xampinyons per sobre decorar amb cibulet i servir. Si emplatem individualment es pot servir d'aperitiu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada