Ingredients:
- 2 llaunes de pebrots del piquillo
- 350 gs. de bacallà dessalat
- 200 cc oli
- 50 cc nata liquida
- all
- nou moscada
- pebre
- 1/2 pebrot escalivat
- formatge ratllat
- farina
- llet
- formatge ratllat
Preparació:
Posem una cassola al foc amb aigua, tirem el bacallà i deixem coure 1 minut. Triem les espines i l'esmicolem a trossos petits.
Triturem el bacallà amb la nata liquida, seguim triturant i li posem l'all i anem afegim l'oli i de mica amb mica.
Omplim els pebrots amb la brandada i reservem a una safata per anar al forn.
Escalfem oli amb una paella i posem 2 grans d'all tallats molt petits, quan siguin rossos li afegim el pebrot escalivat tallat a trossos o ho saltegem,
afegim la farina i llet, fins obtenir la textura que desitgem, una mica de pebre i nou moscada, deixem coure 3 minuts i ho passem pel turmix. Ho posem damunt dels pebrots
afegim formatge ratllat
i posem al forn a gratinar, fins que el formatge estigui ben daurat i ja podem servir. Es poden congelar abans de gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada