dijous, 2 de gener del 2014

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS AMB BRANDADA

Aquest pla sol agradar molt, tret que no agradin els pebrots, és un èxit assegurat, us explico com acostumo a fer-lo.



Ingredients:  
  • 2 llaunes de pebrots del piquillo
  • 350 gs. de bacallà dessalat
  • 200 cc oli
  • 50 cc nata liquida
  • all
  • nou moscada
  • pebre
  • 1/2 pebrot escalivat
  • formatge ratllat
  • farina
  • llet
  • formatge ratllat

Preparació:

Posem una cassola al foc amb aigua, tirem el bacallà i deixem coure 1 minut. Triem les espines i l'esmicolem a trossos petits.



Triturem el bacallà amb la nata liquida, seguim triturant i li posem l'all i  anem afegim l'oli i  de mica amb mica.


Omplim els pebrots amb la brandada i reservem a una safata per anar al forn.



 Escalfem oli amb una paella i posem 2 grans d'all tallats molt petits, quan siguin rossos li afegim  el pebrot escalivat  tallat a trossos o ho saltegem,



afegim la farina i llet, fins obtenir la textura que desitgem, una mica de pebre i nou moscada, deixem coure 3 minuts i ho passem pel turmix. Ho posem damunt dels pebrots 



afegim formatge ratllat



i posem al forn a gratinar, fins que el formatge estigui ben daurat i ja podem servir. Es poden congelar abans de gratinar. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada