dilluns, 17 de febrer del 2014

STRUDEL DE PLATAN XOCOLATA I NOUS

El strudel és típic d' Alemanya, Àustria i nord d' Itàlia, s'elabora amb poma, he canviat la poma per  plàtan i ha estat deliciós, sembla complicat però és molt fàcil i ràpid de preparar, per la massa he utilitzat pasta filo, de la que be preparada, també es pot fer amb massa brisa. 


Ingredients:
  • Pasta filo
  • 50 grs. nous
  • 3 plàtans
  • 100 grs. xocolata per fondre 
  • 50 grs. mantega
  • 50 grs. pinyons
  • 50 grs. panses
  • 3 cullerades pa ratllat
  • 4 cullerades de sucre
  • canyella amb pols
  • 1 ou
  • licor al gust 


Preparació:
 
Tallar els plàtans a trossos petits, posar sucre i passar per la paella fins que el sucre es desfasi i reservar.



Fondre la mantega, afegir el pa ratllat i deixar torrar lleugerament.




 Afegir les nous, els pinyons, les panses i els plàtans, barrejar  posar el licor i reservar.




Estirar la pasta filo i escampa-li canyella en pols i sucre.




Omplir amb la barreja que tenim reservada, posar les llavors de xocolata per sobre,



 enrotllar, pintar amb ou batut i coure al forn a 180 º 30 minuts.


 Decorar i.......menjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada