Ingredients:
- 3 cebes
- 400 gr. formatge brie
- 200 gr mantega
- 250 gr. farina
- 1 l. llet
- 100 gs. pernil salat
- 100 gs. bacó fumat
- 75 gr. panses
- Ous
- Farina de galeta
Preparació:
Hidratar les panses amb moscatell calent (o aigua) i saltejar-les. Tallar el bacó a trossos petits, saltar i escórrer l'oli. Bullir la llet amb el formatge que li haurem tret la escorça triturar i reservar.
Tallar les cebes en trossos petits, i coure fins que estiguin caramelitzades. Afegir la mantega i fondre,
incorporar la farina i coure lleugerament, incorporar la llet amb el formatge que tenim reservat.
Dividir la massa en dues parts, a una part afegir el pernil i a l'altre les panses i el bacó. Tapar amb un film sense que tingui aire i refredar a la nevera.
Muntar les croquetes passant per farina de galeta, ou i farina de galeta.
Fregir amb oli abundant, si tenim molta quantitat per consumir-les en una vegada, les congelem abans de fregir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada