dilluns, 3 de març del 2014

CROQUETES

La base de la croqueta és una base de beixamel a la què afegim els ingredients que tinguem, avui he fet una clàssica de pernil i una altre de gust més diferent de bacó i panses, i ha resultat molt sorprenent.



Ingredients:
  • 3 cebes
  • 400 gr. formatge brie
  • 200 gr mantega
  • 250 gr. farina
  • 1 l. llet
  • 100 gs. pernil salat 
  • 100 gs. bacó fumat
  • 75 gr. panses
  • Ous
  • Farina de galeta

Preparació:

Hidratar les panses amb moscatell calent (o aigua) i saltejar-les. Tallar el bacó a trossos petits, saltar i escórrer l'oli. Bullir la llet amb el formatge que li haurem tret la escorça triturar i reservar.


Tallar les cebes en trossos petits, i coure fins que estiguin caramelitzades. Afegir la mantega i fondre,


incorporar la farina i coure lleugerament, incorporar la llet amb el formatge que tenim reservat. 


Dividir la massa en dues parts, a una part afegir el pernil i a l'altre les panses i el bacó. Tapar amb un film sense que tingui aire i refredar a la nevera.


Muntar les croquetes passant per farina de galeta, ou i farina de galeta.


Fregir amb oli abundant, si tenim molta quantitat per consumir-les en una vegada, les congelem abans de fregir.




















  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada