dissabte, 15 de març del 2014

COC DE PLÀTAN I CANYELLA

Anava a preparar unes postres  i per la nevera rondaven uns plàtans que estaven molt madurs per menjar com a fruita i vaig incorporar-los al coc, ha quedat un coc molt esponjós i amb un sabor tropical.




Ingredients:
  • 2 plàtans
  • 1/2 gotet de brandi
  • 1/2 cullerada de canyella amb pols
  • 150 gs. mantega
  • 150 gs. farina
  • 100 sucre
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat

Preparació:

Pelar i tallar els plàtans, saltar amb una mica de mantega perquè no es posin negres,




afegir la canyella i el brandi, coure i reservar. 



Barrejar els ous amb els plàtans, el sucre i la mantega textura pomada, i triturar amb la batedora elèctrica. Afegir la farina i el llevat, barrejant amb la vareta manual. Abocar a un motlle untat amb mantega i farina.



Posar al forn que tindrem escalfat a 160º durant 45 minuts. Comprovar que sigui cuit, si cal allargar el temps de cocció.


Escampar sucre glas i ja podem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada