dimecres, 31 d’octubre del 2012

PASTIS DE PASTANAGA I NOUS


Em cridava la curiositat el pastís de pastanaga i no l' havia fet mai. Avui m'he decidit i aquí està. La veritat és que ha agradat molt i ha sorprès, doncs ha quedat molt esponjós i molt agradable de menjar, doncs les nous li donen un toc cruixent.






PASTIS DE PASTANAGA AMB NOUS


Ingredients:
  • 4 ous
  • 225 grs. farina
  • 250 c.c.oli de girasol
  • 300 grs.sucre
  • 250 grs. pastanaga
  • 125 grs. nous picades
  • 1 sobre de llevat
  • 1 polsim de sal


Crema de formatge:


50 grs mantega 
200 grs formatge per untar
200 grs sucre llustre


Preparació:


En un bol posem el sucre, l’oli, els rovells, el polsim de sal, ho barregem tot, afegim la farina tamisada i el llevat.






Quan està ben barrejat hi posem la pastanaga ratllada i continuem remenant.






 Incorporem les clares muntades i quan estiguin integrades a la massa hi posem les nous.






 Ho posem al motlle que hem untat amb oli i farina.






 Tenim el forn a 180º i el fem coure fins que el punxem i surti net, va tardar 56’.



El podem farcir amb una crema de formatge, barrejant la mantega a temperatura pomada, el formatge i el sucre fins que tinguem una pasta sense grumolls. L'he fet de les dues maneres i  no sé quina m'ha agradat més.






1 comentari:

  1. Las dos están muy buenas, pero nos gustó más sin relleno.
    Muchas gracias y ya sabes...
    Suyal

    ResponElimina