dijous, 31 de gener del 2013

CUIXES D'ÀNEC A LA TARONJA

No tenia costum de cuinar ànec, però l'Àngels que és del Penedès i allà hi ha molta tradició de cuinar-lo, amb va introduir a la seva degustació. Aquesta és una de les receptes que m'ha ensenyat.



Ingredients:

  • Cuixes d'ànec
  • 1 gotet de vermut 
  • 1 gotet de conyac
  • taronja
  • pinyons
  • prunes
  • panses
  • canyella
  • oli
Preparació:

Salpebrar l'ànec i posar-lo a una safata per anar al forn, amb la canyella, 1/2 taronja i l'oli. Quan comenci a agafar color, afegir el vermut, el conyac i el suc de la 1/2 taronja restant. Continuar la cocció tombant de tant en tant. Quan estigui a mitja cocció, afegir els pinyons i els fruits secs.






Per servir, posem la cuixa, els fruits secs i la taronja que em tallat a trossos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada