divendres, 22 de març del 2013

PASTIS DE OLIVES PERNIL I FORMATGE

Potser dir-li pastís no sigui el mes adequat, també li aniria bé dir-li  truita, de tota manera anomene'l com vulguis, l'important és el resultat. Es conserva bé diversos dies, es pot posar com aperitiu, de primer i si l'acompanyem d'una bona amanida de plat únic.



Ingredients:
  • 3 ous
  • 100 farina
  • 150 formatge (bossa barreja 4 formatges)
  • 100 olives sense pinyol
  • 150 pernil dolç
  • 150 cc  llet
  • 150 cc oli 
  • 1 sobre de llevat
  • sal

Preparació:

Batre els ous com per truita, afegir la llet i l'oli, incorporar la farina amb el llevat, un cop ben barrejat afegir el formatge. Tallar les olives a trossets petits, assecar amb un paper per llevar l'aigua. Tallar el pernil a daus petits. Untar un motlle d'uns 23 cms. amb oli i farina, abocar una tercera part de la massa i la meitat de la barreja de pernil i olives,




abocar un altre terç de la massa i la resta de pernil, acabar amb la massa restant.




Posar al forn preescalfat a 180º uns 60´ (anar controlant amb el típic de l'agulla).





En treure'l del forn, desmotllar inmediatament perquè es refredi sense concentrar humitat., decorem i servim. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada