Ingredients:
- 3 ous
- 100 farina
- 150 formatge (bossa barreja 4 formatges)
- 100 olives sense pinyol
- 150 pernil dolç
- 150 cc llet
- 150 cc oli
- 1 sobre de llevat
- sal
Preparació:
Batre els ous com per truita, afegir la llet i l'oli, incorporar la farina amb el llevat, un cop ben barrejat afegir el formatge. Tallar les olives a trossets petits, assecar amb un paper per llevar l'aigua. Tallar el pernil a daus petits. Untar un motlle d'uns 23 cms. amb oli i farina, abocar una tercera part de la massa i la meitat de la barreja de pernil i olives,
abocar un altre terç de la massa i la resta de pernil, acabar amb la massa restant.
Posar al forn preescalfat a 180º uns 60´ (anar controlant amb el típic de l'agulla).
En treure'l del forn, desmotllar inmediatament perquè es refredi sense concentrar humitat., decorem i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada