dijous, 9 de gener del 2014

PINYA AL SAFRÀ

Prendre una fruita després del menjar com a postres, ens ajuda a fer la digestió més lleugera . La pinya la acostumen a menjar al natural. Vaig a explicar com la van fer a casa d'uns bons amics, amb va semblar molt original i refrescant.



Ingredients:

  • 1 pinya 
  • 1 branca de canyella
  • 150 gs sucre
  • aigua
  • 2 gs de safrà amb brins
  • gelat
  • canyella amb pols


Preparació:

Pelem la pinya ben pelada, procurant que quedi el més rodona possible i la tallem a rodanxes molt fines, un cop tallades les posem en una cassola amb la base ample, cobrim d'aigua, afegim 150 gs. de sucre, si volem que sigui més dolç augmentem la quantitat, incorporem el safrà i la canyella i ho posem a coure.




Fem coure 5 minuts des de que comença a bullir. Traiem del foc, deixem refredar i posem a la nevera unes 12 hores. Per emplatar posem les rodanxes de pinya i podem acompanyar d'unes boles de gelat de coco. Per decorar el plat li espolsem canyella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada