Ingredients:
- 1 ceba
- 1 tira d'api
- 450 gr. patata
- 6 talls de bacó fumat
- 1 fulla de llorer
- 500 gr. cloïsses
- 250 gs. musclos
- 2 llaunes de cloïsses
- salsa Perris
- 500 c.c. nata liquida
- 50 gr mantega
- 50 gr farina
- 250 cc nata
Preparació:
Bullir els musclos i les cloïsses amb aigua i reservar.
Posar el bacó tallat a trossos petits amb una cassola sense oli i coure sense que és dori, tallar a trossets la ceba , l'api, les patates i afegir a la cassola, incorporar el suc de bullir els musclos les cloïsses la fulla de llorer i el suc de les llaunes. Bullir a foc mitjà fins que estigui cuit.
Quan sigui cuit afegir les cloïsses sense closca, i les de les llaunes, guardar-ne algunes.
Calentar la nata i quan estigui calenta afegir a la cassola. Bullir 5 minuts. Posar salsa Perris al gust i triturar.
Fer un roux amb la mantega i la farina, incorporar la nata i quan quedi lligat afegir a la preparació anterior.
Posar unes cloïsses de les que hem reservat i una fulla d'api per decorar i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada