diumenge, 5 de gener del 2014

SOPA DE COÏSSES

Aquesta es una variació de la típica sopa de San Francisco que he adaptat al gust i es mol bona.




 Ingredients:
  • 1 ceba
  • 1 tira d'api
  • 450 gr. patata
  • 6 talls de bacó fumat
  • 1 fulla de llorer
  • 500 gr. cloïsses
  • 250 gs. musclos
  • 2 llaunes de cloïsses
  • salsa Perris
  • 500 c.c. nata liquida
  • 50 gr mantega
  • 50 gr farina
  • 250 cc nata


Preparació:

Bullir els musclos i les cloïsses amb aigua i reservar.



Posar el bacó tallat a trossos petits amb una cassola sense oli i coure sense que és dori, tallar a  trossets la ceba , l'api, les patates i afegir a la cassola, incorporar el suc de bullir els musclos les cloïsses la fulla de llorer i el suc de les llaunes. Bullir a foc mitjà fins que estigui cuit.
Quan sigui cuit afegir les cloïsses sense closca, i les de les llaunes, guardar-ne  algunes.
Calentar la nata i quan estigui calenta afegir a la cassola. Bullir 5 minuts. Posar salsa Perris al gust i triturar.




Fer un roux amb la mantega i la farina, incorporar la nata i quan quedi lligat afegir a la preparació anterior.
Posar unes cloïsses de les que hem reservat i una fulla d'api per decorar i ja podem servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada