dimecres, 22 de gener del 2014

LLOM FARCIT AL CAVA

El llom el podem omplir amb ingredients al nostre gust, ja que li va bé gairebé tot, avui ho he fet amb una adaptació de la recepta de llom amb mostassa, el farciment i salsa al cava.




Ingredients:

  • 1 kg de llom de dos colors
  • 100 gs. dàtils o prunes sense pinyol
  • 1 tros de formatge brie
  • 150 gs. cansalada fumada
  • 100 gs. nata liquida
  • poma
  • orellanes 
  • 1 pot de mostassa alemana dolça 
  • pebre negre en pols
  • ceba 
  • alls
  • tomaques madurs
  • xampinyons
  • cava brut


Preparació:

Tallem el llom de manera que quedi una capa estirada, salem i empebrem, aboquem  
el pot de mostassa i la escampem per tot el llom.



Li posem tot el farciment,



 l'enrotllem i el lliguem.



El posem amb una cassola amb oli i el fem enrossir.



Tallem la ceba, l'all i el tomaquet  i ho afegim a la cassola, sofregim i aboquem el cava. Tapem i deixem coure a foc no gaire fort.



Tallem el xampinyons els saltem en una paella i reservem. 



Quan el llom estigui cuit, ho comprovem punxant, si no surt aigua, ja està al punt. Deixem refredar. Passem la salsa per la batedora que quedi ben fina, la tornem a posar  a la cassola li afegim la nata liquida, i ho deixem coure.



Tallem el llom a rodanxes no molt fines.



 Servim uns talls de llom amb la salsa acompanyant amb els xampinyons




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada