Ingredients:
- 1 kg de llom de dos colors
- 100 gs. dàtils o prunes sense pinyol
- 1 tros de formatge brie
- 150 gs. cansalada fumada
- 100 gs. nata liquida
- poma
- orellanes
- 1 pot de mostassa alemana dolça
- pebre negre en pols
- ceba
- alls
- tomaques madurs
- xampinyons
- cava brut
Preparació:
Tallem el llom de manera que quedi una capa estirada, salem i empebrem, aboquem
el pot de mostassa i la escampem per tot el llom.
Li posem tot el farciment,
l'enrotllem i el lliguem.
El posem amb una cassola amb oli i el fem enrossir.
Tallem la ceba, l'all i el tomaquet i ho afegim a la cassola, sofregim i aboquem el cava. Tapem i deixem coure a foc no gaire fort.
Tallem el xampinyons els saltem en una paella i reservem.
Quan el llom estigui cuit, ho comprovem punxant, si no surt aigua, ja està al punt. Deixem refredar. Passem la salsa per la batedora que quedi ben fina, la tornem a posar a la cassola li afegim la nata liquida, i ho deixem coure.
Tallem el llom a rodanxes no molt fines.
Servim uns talls de llom amb la salsa acompanyant amb els xampinyons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada