BESCUIT GLACÉ
Ingredients:
- 4 ous
- 125 grs de sucre
- 500 cc nata per muntar
- 1 copa de whisky (optatiu)
- Xocolata per fondre
- Sucre per caramel·litzar
Preparació:
Es barregen els rovells
l’ou amb el sucre.
Es munten las clares a punt de neu.
En un altre bol es munta la nata. Quan esta muntada s’afegeixen els rovells amb moviments suaus de dalt a baix. Quan està barrejat s'hi posa la nata.
Posem el whisky (optatiu). Omplir els motllos i posar-los al congelador.
Es munten las clares a punt de neu.
En un altre bol es munta la nata. Quan esta muntada s’afegeixen els rovells amb moviments suaus de dalt a baix. Quan està barrejat s'hi posa la nata.
Posem el whisky (optatiu). Omplir els motllos i posar-los al congelador.
Fondre el xocolata i posar-lo per damunt en aquest cas als motllos no hi
posarem sucre caramel·litzada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada