dijous, 30 d’agost del 2012

BESCUIT

Aquest postre feia molt de temps que no el feia, i com que s'hi diu molt per l’estiu i  fa calor, he aprofitat per fer-lo.





BESCUIT GLACÉ

Ingredients:
  • 4 ous
  • 125 grs de sucre
  • 500 cc nata per muntar
  • 1 copa de whisky (optatiu)
  • Xocolata per fondre
  • Sucre per caramel·litzar


Preparació:

Es barregen els rovells l’ou amb el sucre.





 Es munten las clares a punt de neu.





 En un altre bol es munta la nata. Quan esta muntada s’afegeixen els rovells amb moviments suaus de dalt a baix. Quan està barrejat s'hi posa la nata.





 Posem el whisky (optatiu). Omplir els motllos i posar-los al congelador.






Fondre el xocolata i posar-lo per damunt en aquest cas als motllos no hi posarem sucre caramel·litzada.




Ferm sucre caramel·litzada amb filets fins i posar-los al damunt.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada