Ingredients:
- 1 cua de bou
- Romaní, farigola, coriandre amb gra, pebre de Java amb gra, pell de llimona ratllada
- ½ Ampolla Vi negre D.O. Montsant
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba
- 1 Pebrot verd
- 1 Tomàquet
Preparació:
Es piquen al morter les
especies amb gra, un cop picades es barregen amb la resta de herbes i la
llimona ratllada. S’agafa la cua s'hi posa sal, les especies i el vi i es deix macerar durant 4 hores.
Un cop macerada, l'enfarinem i la sofregim a la cassola amb oli.
Quan
estigui daurada la traiem i en el mateix oli i posem la ceba, les pastanagues, el pebrot i el
tomàquet i ho fem coure.
Un cop cuites incorporem la cua i el vi on l’hem
macerat. Tanquem l’olla exprés i ho fem
coure durant ¾ d’hora.
Triturem les verdures i posem la salsa per damunt de la cua, ho servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada