dijous, 30 d’agost del 2012

CUA

Aquesta variació de la salsa amb el toc d'especies, fa que el plat tingui un sabor  més original del que estem acostumats amb aquets tipus d'estofats




Ingredients:

  • 1 cua de bou
  • Romaní, farigola, coriandre amb gra, pebre de Java amb gra, pell de llimona ratllada
  • ½ Ampolla Vi negre D.O. Montsant
  • 2  Pastanagues
  • 1 Ceba
  • 1 Pebrot verd
  • 1 Tomàquet


Preparació:

Es piquen al morter les especies amb gra, un cop picades es barregen amb la resta de herbes i la llimona ratllada. S’agafa la cua s'hi posa sal, les especies i el vi i es deix macerar durant 4 hores.




 Un cop macerada, l'enfarinem  i la sofregim a la cassola amb oli.






 Quan estigui daurada la traiem i en el mateix oli i posem  la ceba, les pastanagues, el pebrot i el tomàquet i ho fem coure.






 Un cop cuites incorporem la cua i el vi on l’hem macerat. Tanquem l’olla exprés i ho  fem coure durant ¾ d’hora. 







Triturem les verdures i posem la salsa  per damunt de la cua, ho servim calent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada