Aquest plat a més de ser molt bo, va bé perquè es pot fer d'un dia per l'altre conservant tots el sabors, tindrem en compte de
tallar-lo en el moment que l'hem de menjar.
FILET DE PORC FARCIT
Ingredients:
- 1 filet
- 250 grs. de prunes
- 150 grs. de panses
- 100 grs. de pinyons
- 200 grs. de carnsalada (bacon)
- 1 ceba
- ½ ampolla de cava
Preparació:
Obrim el filet de dalt a baix en tres trossos, posem les prunes dintre i el cargolem. Per la
part de fora hi posem la cansalada i ho lliguem.
Tenim la cassola amb oli al foc hi posem el filet i el deixem que es faci ros.
Incorporem la ceba tallada a llunes finetes.
Quan s’hagi enrossit la ceba hi afegim el cava i es deix reduir a foc lent. A mitja cocció, hi posem la resta de les prunes, les panses i els pinyons, fins que el filet estigui cuit. El deixem refredar i el tallem a trossos no massa fins. El posem a la cassola amb la salsa que ha quedat.
Servim calent amb la salsa de guarnició.
Tenim la cassola amb oli al foc hi posem el filet i el deixem que es faci ros.
Incorporem la ceba tallada a llunes finetes.
Quan s’hagi enrossit la ceba hi afegim el cava i es deix reduir a foc lent. A mitja cocció, hi posem la resta de les prunes, les panses i els pinyons, fins que el filet estigui cuit. El deixem refredar i el tallem a trossos no massa fins. El posem a la cassola amb la salsa que ha quedat.
Servim calent amb la salsa de guarnició.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada