dimecres, 8 d’agost del 2012

FILET DE PORC FARCIT

Aquest plat a més de ser molt bo, va bé perquè es pot fer d'un dia per l'altre conservant tots el sabors, tindrem en compte de tallar-lo en el moment que l'hem de menjar.





FILET DE PORC FARCIT

Ingredients:

  • 1 filet
  • 250 grs. de prunes
  • 150 grs. de panses
  • 100 grs. de pinyons
  • 200 grs. de carnsalada (bacon)
  • 1 ceba
  • ½ ampolla de cava



Preparació:

Obrim el filet de dalt a baix en tres trossos, posem les prunes dintre i el cargolem. Per la part de fora hi posem la cansalada i ho lliguem.



Tenim la cassola amb oli al foc hi posem el filet i el deixem que es faci ros. 



Incorporem la ceba tallada a llunes finetes. 



Quan s’hagi enrossit la ceba hi afegim el cava i es deix reduir a foc lent. A mitja cocció, hi posem la resta de les prunes, les panses i els pinyons, fins  que el filet estigui cuit. El deixem refredar i el tallem a trossos no massa fins. El posem a la cassola amb la salsa que ha quedat. 



Servim calent amb la salsa de guarnició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada