PASTIS DE CARABASSÓ
Ingredients:
- 1 kg. de carabassó tallat a rodanxes
- 400 grs. de formatge feta tallat a quadrats gruixuts
- 6 Ous
- 3 Cebes tendres
- Julivert
Preparació:
Sofregim la ceba fins que estigui transparent. A continuació hi posem els
carbassons i ho fem coure tot. En un bol batem els ous i afegim el formatge,
el julivert i els carabassons. Barrejant-ho fins que estigui tot integrat. Es posa a un motllo antiadherent.
Tenim en compte que serà gruixut, si el preferim més finet ho posem repartit en diversos recipients.
Tenim en compte que serà gruixut, si el preferim més finet ho posem repartit en diversos recipients.
Ho fem coure al forn a temperatura mitja, durant 1 hora aproximadament. Punxeu-lo per comprovar si està cuit, ha de sortir el punxó net.
Queda boníssim! això sí, no utilitzeu els típics motlles d'alumini d'un sol ús, s'hi enganxa. Recomano un motlle antiadherent.
ResponElimina