dijous, 30 d’agost del 2012

PASTÍS DE CARABASSÓ

Aquest pastis és una variació de truita de carabassó, ja que al portar el formatge Feta i coure's al forn li dóna un sabor molt diferent.



PASTIS DE CARABASSÓ


Ingredients:
  • 1 kg. de carabassó tallat a rodanxes
  • 400 grs. de formatge feta tallat a quadrats gruixuts
  • 6 Ous
  • 3 Cebes tendres
  • Julivert



Preparació:

Sofregim la ceba fins que estigui transparent. A continuació hi posem els carbassons i ho fem coure tot. En un bol batem els ous i afegim el formatge, el julivert i els carabassons. Barrejant-ho fins que estigui tot integrat. Es posa a un motllo antiadherent.





  Tenim en compte que serà gruixut, si el preferim més finet ho posem repartit en diversos recipients.







Ho fem coure al forn a temperatura mitja, durant 1 hora aproximadament. Punxeu-lo per comprovar si està cuit, ha de sortir el punxó net.




1 comentari:

  1. Queda boníssim! això sí, no utilitzeu els típics motlles d'alumini d'un sol ús, s'hi enganxa. Recomano un motlle antiadherent.

    ResponElimina