dissabte, 8 de desembre del 2012

CONILL ROSTIT

Un clàssic de la cuina: conill, el rostit és base i l'hi podem posar les variacions que ens vinguin de gust, patates, bolets ...., i serà una recepta diferent.




CONILL ROSTIT

Ingredients:
  • 1 conill
  • 2 cebes
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 got de vi ranci
  • Pebre
  • Farigola
  • Romaní
  • Orenga
  • Oli
  • Sal

Preparació:

Tenim el conill tallat a trossos, el salem i empebrem i l'hii posem les herbes aromàtiques. Posem oli a la cassola, afegim el conill i ho fem daurar. Hi afegim la ceba i els alls i ho deixem enrossir.



Afegim el vi i deixem que s'evapori l'alcohol. Tapem la cassola deixem coure a foc lent fins que estigui tendre.


I ja podem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada