Ingredients:
- 250 gr. carn picada de vedella
- 250 gr. carn picada de porc
- 1 kg patates
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 3 tomàquets
- 1 ceba
- 4 grans d'all
- 50 ml llet
- 50 ml conyac
- julivert
- pebre de Java
- oli
- sal
Preparació:
Pelem les patates i les
posem a una olla amb aigua i les coem. Les escorrem i les passem per un passa puré.
Hi afegim la llet, oli i el pebre mòlt.
A un bol barregem els dos tipus de carn, afegim pebre, sal i pebre de Java, julivert i el conyac. Barregem bé tots els ingredients i reservem.
Introduïm els tomàquets en aigua bullint, els traiem la pell i els tallem en quadradets. Tallem els pebrots i la ceba. En una paella posem els pebrots, hi afegim els tomàquets i deixem coure.
En una altra paella posem la ceba i els alls, quan estiguin daurats afegim la carn i la coem fins que estigui daurada.
A un bol barregem els dos tipus de carn, afegim pebre, sal i pebre de Java, julivert i el conyac. Barregem bé tots els ingredients i reservem.
Introduïm els tomàquets en aigua bullint, els traiem la pell i els tallem en quadradets. Tallem els pebrots i la ceba. En una paella posem els pebrots, hi afegim els tomàquets i deixem coure.
En una altra paella posem la ceba i els alls, quan estiguin daurats afegim la carn i la coem fins que estigui daurada.
Muntem el plat amb una
anella. Primer el puré, la carn i finalment els pebrots amb el tomàquet. I ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada