dimecres, 19 de desembre del 2012

PARMENTIER DE VEDELLA

PARMENTIER DE VEDELLA




Ingredients:

  • 250 gr. carn picada de vedella
  • 250 gr. carn picada de porc
  • 1 kg patates
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 3 tomàquets
  • 1 ceba
  • 4 grans d'all
  • 50 ml llet
  • 50 ml conyac
  • julivert
  • pebre de Java
  • oli
  • sal

Preparació:

Pelem les patates i les posem a una olla amb aigua i les coem. Les escorrem i les passem per un passa puré. Hi afegim la llet, oli i el pebre mòlt.

A un bol barregem els dos tipus de carn, afegim pebre, sal i pebre de Java, julivert i el conyac. Barregem bé tots els ingredients i reservem.
Introduïm els tomàquets en aigua bullint, els traiem la pell i els tallem en quadradets. Tallem els pebrots i la ceba. En una paella posem els pebrots, hi afegim els tomàquets i deixem coure.
En una altra paella posem la ceba i els alls, quan estiguin daurats afegim la carn i la coem fins que estigui daurada.
Muntem el plat amb una anella. Primer el puré, la carn i finalment els pebrots amb el tomàquet. I  ja podem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada