Una variació per la crema és afegir arròs.... senzillament deliciós
CREMA DE CARBASSA AMB ARROS THAI
Ingredients:
- 1 Kg. Carbassa
- 750 c.c. caldo de pollastre
- 1 culleradeta de curri
- 150 c.c. crema de llet
- Oli
- Sal
- Pebre
Per l’'arròs thai
- 3 tasses arròs basmati
- 50 gs. panses de Corint
- 1 ceba
- 1 tassa de te
- Canyella mòlta
- Sal
- Pebre
Preparació:
Pelem la carbassa i la tallem a trossos, posem
oli a l'olla i la sofregim durant 10´. L'hi posem el caldo, sal, pebre, el
curri i ho fem coure 20´. Ho triturem fins que tinguem una crema . L'hi posem la
crema de llet i ho reservem.
Posem aigua a una olla i fem coure l’arròs, escorrem i reservem.
Fem una tassa de te i hi posem les panses i les deixem en remull.
Posem oli a una cassola on hi sofregim la ceba que tenim tallada petita, fins que sigui transparent. L'hi afegim l'arròs, les panses i dos cullerades de te de remullar les panses i hi espolsem una mica de canyella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada