dimecres, 5 de desembre del 2012

CREMA DE CARBASSA AMB ARROS THAI


Una variació per la crema és afegir arròs.... senzillament deliciós



CREMA DE CARBASSA AMB ARROS THAI

Ingredients:
  • 1 Kg. Carbassa
  • 750 c.c. caldo de pollastre
  • 1 culleradeta de curri
  • 150 c.c. crema de llet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Per l’'arròs thai
  • 3 tasses arròs basmati
  • 50 gs. panses de Corint
  • 1 ceba
  • 1 tassa de te
  • Canyella mòlta
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Pelem la carbassa i la tallem a trossos, posem oli a l'olla i la sofregim durant 10´. L'hi posem el caldo, sal, pebre,  el curri i ho fem coure 20´. Ho triturem fins que tinguem una crema . L'hi posem la crema de llet i ho reservem. 




Posem aigua a una olla i fem coure l’arròs, escorrem i reservem.
Fem una tassa de te i hi posem les panses i les deixem en remull.
Posem oli a una cassola on hi sofregim la ceba que tenim tallada petita, fins que sigui transparent. L'hi afegim l'arròs, les panses i dos cullerades de te de remullar les panses i hi espolsem una mica de canyella.




Servim la crema de carbassa amb bols individuals amb 2 cullerades d'arròs al mig.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada