dimarts, 11 de desembre del 2012

PANNA COTTA AMB CAVIAR

La panna cotta la solem prendre de postres o sigui dolça, però que tal si la premen d'aperitiu? Aquí tenim el resultat.



Ingredients:
  • 300 grs. formatge quark
  • 200 c.c.crema de llet
  • 2 fulles de gelatina
  • 200 grs. ous de lumpo (caviar)
  • cogombre
  • 1 cullerada de sal 
  • 1 cullerada de sucre
  • pell de llimona ratllada
Preparació:

Posar en remull la gelatina. Escalfar la crema de llet i fondre-hi la gelatina. Barrejar el formatge quark (el podem substituir per Philadelphia) amb la pell de llimona ratllada i barrejar-lo amb la crema de llet.
Posar en els gotets que anem a servir i introduir a la nevera fins que qualli. (Millor el dia abans)




Pelem el cogombre i el tallem en tiretes  fines. Barrejar la sal i el sucre i deixar macerar el cogombre en aquesta barreja durant una hora en un colador. Posar una capa d'ous (caviar) a sobre de cada panna cotta, posar el cogombre per damunt i ja es pot servir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada