Ingredients:
- 300 grs. formatge quark
- 200 c.c.crema de llet
- 2 fulles de gelatina
- 200 grs. ous de lumpo (caviar)
- cogombre
- 1 cullerada de sal
- 1 cullerada de sucre
- pell de llimona ratllada
Posar en remull la
gelatina. Escalfar la crema de llet i fondre-hi la gelatina. Barrejar el
formatge quark (el podem substituir per Philadelphia) amb la pell de llimona ratllada i barrejar-lo amb la crema de llet.
Posar en els gotets que
anem a servir i introduir a la nevera fins que qualli. (Millor el dia abans)
Pelem el cogombre i el
tallem en tiretes fines. Barrejar la sal
i el sucre i deixar macerar el cogombre en aquesta barreja durant una hora en
un colador. Posar una capa d'ous (caviar) a sobre de cada panna cotta, posar el
cogombre per damunt i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada