dijous, 27 de desembre del 2012

CREMA DE PORROS AMB PERA

Anava a preparar una crema, la d'avui és especial li he posat pera. Té un lleu sabor afruitat i la seva textura és suavíssima. 



Ingredients:
  • 4 porros
  • 2 patates
  • 3 peres
  • 150 ml. crema de llet
  • brou de pollastre
  • formatge parmeggiano
  • pinyons torrats
  • mantega
  • oli
  • pebre
  • sal

Preparació:


Tallem la part blanca del porro a rodanxes i les patates en trossos no gaire grossos, En una cassola escalfem la mantega i l'oli, introduïm el porro quan comenci a prendre color, li afegim les patates, el brou i  deixem coure. Quan estigui cuit reservem. Pelem la pera i l'afegim a la cassola, ho triturem tot, li posem la nata i barregem.
Ho colem amb el colador xinès. Condimentem amb sal i pebre.
Decorem el plat amb unes rodanxes de pera, els pinyons torrats i encenalls de parmegiano
Ho podem servir calent o fred, segons ens agradi més.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada