diumenge, 10 de març del 2013

CREMA DE CALÇOTS

La manera de menjar calçots és a la brasa, encara que també s'elaboren receptes de diverses maneres, en crema es una alternativa diferent de menjar-los.




Ingredients:

  • 25 calçots
  • 1 patata
  • 1 litre llet
  • oli 
  • sal
  • pebre


Preparació:

Netegem els calçots tallant la part verda i les arrels deixant només la part blanca.




Posar els calçots tallats en tres trossos en una safata per anar al forn amb un rajolí d'oli. Coure'ls uns 15´ i reservar. 



Trossejar la patata a daus petits i sofregir en una olla amb una mica d'oli, incorporar els calçots i la llet, deixar bullir, rectificar de sal i pebre. Per acabar triturem amb la batedora fins que quedi una crema fina.



Servir amb un toc de salsa de romesco. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada