Ingredients:
- lluerna
- 4 patates
- 5 tomàquets
- 10 grans d'all
- 1 ceba
- 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera
- safrà
- oli
Preparació:
Bullir la ceba, el cap de la lluerna, les llavors i la pell del tomàquet durant 20´. En una cassola amb oli, fregir els alls fins que quedin ben torrats sense cremar-se i reservar. A la mateixa cassola, li posem el tomàquet pelat i sense llavors tallat a cuadrets i el fem coure fins que quedi reduït. Incorporar uns brins de safrà, el pebre vermell i les patates, posar el fumet i fer coure uns 20´.
Enfarinar i fregir el peix.
Picar en el morter la meitat del alls i l'altre meitat tallar amb làmines. Afegir a la cassola on estan les patates, els alls picats i el peix, deixar coure fins que sigui cuit.
Per servir decorar amb els alls laminats per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada