diumenge, 17 de març del 2013

FLAM DE MATO

El mató és un postres que sempre que m'ho ofereixen no puc resistir, i preparat amb flam deliciós, no havia trobat una recepta que m'agradés, he provat aquesta i el resultat és m.......


Ingredients:

  • 100 g. sucre
  • 300 g. llet
  • 250 g.nata líquida
  • 250 g. mató
  • 1 sobre de quallada
  • sucre per al caramel

Preparació:

Preparem el caramel  posa'n quatre cullerades de sucre amb un cassó fins que sigui ros, i el repartim amb els motlles.


 Agafem el mató, el sobre de quallada, el sucre, la nata i ho barregem amb la batedora elèctrica, o amb la de varilles, segons si volem el flam mes fi o mes granulat, quan estigui barrejat, li posem la llet i tornem a barrejar, aboquem dins dels motlles i ho fem coure al forn que tenim a 180º al bany Maria durant 35´. Al treure'l observarem que no esta quallat, però ho acaba de fer quan es refreda. 


Es posa a la nevera fins el moment de menjar-lo. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada