diumenge, 10 de març del 2013

SALSA DE ROMESCO

El romesco és una salsa típica de Tarragona, i que s'empra en molts plats, hi ha diferents versions gairebé una per persona que la fa, la d'avui porta tomàquet, normalment no se sol posar, podem fer la mateixa recepta amb o sense tomàquet, depèn del plat que la tinguem de posar.




Ingredients:

  • 1 cap alls 
  • 1 Pebrot de fer romesco o nyora
  • 250 grs Tomàquets
  • 50 grs.ametlles
  • 30 grs.avellanes
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal




Preparació:

Posar el pebrot amb remull i extreure la polpa. Salpebrar els tomàquets i coure'ls al forn juntament amb els alls, quan estiguin cuits pelar els alls i els tomàquets, treure les llavors.
Batre amb el minipimer  els tomàquets, els alls, la polpa del pebrot, les ametlles, les avellanes i el vinagre, quan estigui triturat, afegir l'oli poc a poc, perquè lligui.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada