dimarts, 4 de setembre del 2012

CÒCTEL DE GAMBES

Aquesta recepta és una adaptació de la típica del còctel de gambes a la que si ha fet unes variacions


SOPA DE PINYA

Ingredients:
                 
                  3 llagostins per persona
                  1 pinya
                  1 tomàquet
                  1 tros de ceba

Per la salsa rosa:

                  1 ou                 
                  3 cullerades de ketchup
                  2 cullerades de whisky
                     sal
                     oli

Preparació:

Pelem els llagostins, els hi posem oli i sal,  els introduïm a una bossa d'envasar al buit, la tanquem i la posem a una cassola amb aigua a una temperatura de 65º durant 25´
Triturem amb el got batedor la pinya, el tomàquet i la ceba.
Fem una maionesa espessa, hi afegim el ketchup i el whisky.
Per servir, posem la pinya triturada en una copa, per damunt ho decorem amb unes gotes de salsa rosa i els llagostins


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada