dimecres, 19 de setembre del 2012

MELMELADA DE PEBROTS VERMELLS


La melmelada de pebrot té un sabor que ens sorprendrà. Tan es pot servir com aperitiu combinat amb salat per degustar millor el contrast, com la podem menjar sola.



MELMELADA DE PEBROTS VERMELLS

Ingredients:


  • 1 kg. De pebrots vermells
  • 750 gr de sucre
  • Pots de vidre amb tapa, esterilitzats 

Presentació:


  • Llesques de pa, torrades, galetes salades
  • 1 llauna de tonyina amb oli
  • 1 llauna d'anxoves
  • Formatge fresc


Preparació:
      
      Per començar, escaliveu els pebrots, peleu-los, talleu-los a trossos, poseu-los en un cassó juntament amb el sucre,remeneu-ho bé fins que el sucre es desfaci i deixeu-ho coure a foc suau durant mitja hora.


 A continuació, tritureu-ho amb el túrmix, poseu-ho dins dels pots  tanqueu-los bé i poseu-los cap avall per fer el buit.  Emplateu una llesca de pa torrat, unteu-la amb la melmelada de pebrot i poseu-hi la tonyina, les anxoves o el formatge per sobre. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada