dimecres, 19 de setembre del 2012

AMANIDA DE CRUDITÉS

Aquesta amanida és una variació de la típica amb crudités, ja que normalment aquests es serveixen en bastonets. Aquesta està tallada a quadrets petits, així s'assaboreixen els sabors de les diferents verdures millor.





AMANIDA DE CRUDITÉS

Ingredients: 
  • 1 carabassó
  • 1 cogombre
  • 1 ceba
  •    moresc
  •    anxoves
  •    formatge fresc
  •    julivert

Per la vinagreta:
  • Oli
  • Salsa de soja
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal i pebre
Preparació:

Pelem el cogombre, tallem el carabassó, la ceba, el cogombre, el formatge i les anxoves  a daus petits



 ho posem a una safata i barregem el moresc i el julivert que hem trinxat finet.




Fem una vinagreta emulsionant l’oli i el vinagre i anem batent mentre incorporem la salsa de soja.



Amanim les crudités que tenim a la safata amb la vinagreta i ja podem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada