dimarts, 4 de setembre del 2012

SANGRIA DE SIDRA

Aquesta Sangria me la va recomanar l'Alberto que com bon asturià és un mestre a l'hora de preparar-la. En ser de sidra li dóna un toc original i molt bo. Ès important que es serveixi molt freda.





SANGRIA DE SIDRA

Ingredients:

  • 1 ampolla de sidra Asturiana sense abocar
  • 50 grs. de sucre
  • 1 raig de brandy
  • 1 raig de Cointreau
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 1 poma
  • Sifó de soda un bon raig
  • Gel  uns 15 glaçons



Preparació:



Rentar bé la fruita. Pelar la poma i tallar-la a trossos. Tallar la taronja i la llimona a rodanxes fines amb la seva pell. Posar les fruites a una gerra de vidre i abocar sobre elles la sidra, el brandy i el Cointreau. Afegir el sucre. Deixar a la nevera unes 2 hores. Abans de servir afegir el raig de sifó i els glaçons.

1 comentari:

  1. La sangría de sidra es una bebida muy refrescante. Es ideal como aperitivo o como sustituto del vino en las comidas. Os animo a elaborarla, estoy seguro de que os encantará.
    Saludos,
    Algarrie

    ResponElimina