dilluns, 10 de setembre del 2012

TAJIN DE CORDER AMB VERDURES

Al visitar altres cultures, m'agrada interessar-me per la seva gastronomia i tant de parlar dels menjars marroquins, em trobo que m'obsequien amb un tajin i ara  toca usar-lo. Es pot fer el mateix en una olla de fons gruixut a foc molt baix, o tot el contrari, molt ràpid en olla exprés.




TAJIN DE CORDER AMB VERDURES


Ingredients:
  • 1 espatlla de corder tallada a trossos
  • 1 ceba
  • 4 grans d'all
  • 1 carabassó
  • 1 pebrot vermell
  • 3 tomàquets
  • cullereta de comí
  • cullereta de llavors coriandre
  • cullereta de Ras El Han Out
  • 1 tros de gingebre fresc ratllat
  • 1 llimona
  • Julivert
  • Menta fresca
  • Oli

Preparació:

Posem oli al tajin i afegim les cebes i els alls tallats a mitges llunes


Quan les cebes comencin a ser toves, hi posarem la carn,  les especies i  ½ got d'aigua. Taparem la tajin i ho farem coure a foc baix.


A  mitja cocció, hi posarem el carabassó, el pebrot i el tomàquet i ho deixarem que es cogui fins que les verdures estiguin fetes.



 Per servir hi espolsarem la menta i el julivert que hem tallat petit pel damunt i la llimona tallada a quarts pel costat. Ho acompanyarem amb cuscús.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada